Coronavirus – Huisartsenpraktijk Eikstraat – Heerlen
Header afbeelding
Eikstraat 125 6413 RT Heerlen Tel:045-5213937

Coronavirus

Bij luchtwegklachten zoals benauwdheid, hoesten of koorts vragen we u niet langs te komen, maar eerst de praktijk te bellen. Meet voordat u belt altijd eerst de temperatuur (rectale meting of via het oor) en doe een COVID zelftest. Bij een positieve COVID zelftest mag u het pand niet binnen via de hoofdingang. Via onze assistente hoort u hoe en wanneer u een afspraak kunt maken, mocht er een beoordeling op het spreekuur nodig zijn. Algemene hygiënische adviezen bij luchtwegklachten (zonder corona) als desinfectie van de handen bij binnenkomst, hoesten en niezen in de ellebogen en afstand houden blijven van toepassing.

 


Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19