Coronavirus – Huisartsenpraktijk Eikstraat – Heerlen
Header afbeelding
Eikstraat 125 6413 RT Heerlen Tel:045-5213937

Coronavirus

In verband met het Coronavirus richten wij onze spreekuren anders in. Wij werken alleen op afspraak. Er mogen maximaal 5 patiënten tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn. Wanneer er meer dan 5 mensen in de wachtkamer aanwezig zijn, vragen wij u buiten of in de auto te wachten. U wordt dan opgehaald of gebeld wanneer u aan de beurt bent. Zorg dat u 1.5 meter afstand houdt van andere mensen en draag liefst ook een mondkapje!
Wij zijn telefonisch goed bereikbaar. De assistente zal aan de hand van gerichte vragen en zo nodig in overleg met een van de huisartsen, bepalen of we u telefonisch verder kunnen helpen of dat een consult nodig is.

Bij luchtwegklachten zoals benauwdheid, hoesten of koorts vragen we u om ALTIJD eerst te bellen en de koorts ook altijd te meten voordat u belt (rectale meting of via het oor).

Met luchtwegklachten of koorts mag u de praktijk niet binnen.

Toegang tot de praktijk is alleen mogelijk op afspraak.


Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19