Medicatie – Huisartsenpraktijk Eikstraat – Heerlen
Header afbeelding
Eikstraat 125 6413 RT Heerlen Tel:045-5213937

Medicatie

Er zijn twee manieren om herhaalrecepten bij ons te bestellen:

• U kunt zich via de App Zorg Online (zie hiervoor het kopje patiënten portaal) bij ons aanmelden voor toegang tot uw online dossier. Dit is een beveiligde omgeving waarin u zelf, na in te loggen, chronische medicatie kunt bestellen. U hoeft dan de praktijk niet te bellen en kunt dat op een zelf gekozen tijdstip doen. Zo hebt u 24 uur per dag toegang tot uw online dossier. Nadat u de aanvraag hiervoor bij ons indient, zal de assistente u toegang verlenen tot deze online dienst.

• U kunt de receptenlijn bellen via ons praktijknummer op 045-5 21 39 37. Druk vervolgens op nummer 2 uit het keuzemenu. Nadat u verbinding hebt gemaakt met onze receptenlijn, vertelt ons automatisch antwoordapparaat wat u precies moet doen.
Het is belangrijk dat u uw naam en geboortedatum duidelijk inspreekt. Zorg ervoor dat u de naam en de sterkte van het medicijn bij de hand heeft. Belt u namens iemand anders, zorg er dan voor dat u de achternaam, geboortedatum, de exacte medicijnen, de dosering en de naam van de apotheek bij de hand heeft.