Openingstijden – Huisartsenpraktijk Eikstraat – Heerlen
Header afbeelding
Eikstraat 125 6413 RT Heerlen Tel:045-5213937

Openingstijden

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn we alleen geopend voor spoedgevallen. Dit is noodzakelijke tijd voor administratie en visites.

Buiten deze tijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de Huisartsenpost Oostelijk Zuid-Limburg (HOZL). De huisartsenpost is rechtstreeks bereikbaar onder nummer 045 – 5 77 88 44. U wordt verzocht alleen gebruik te maken van de Huisartsenpost in geval van spoedeisende gezondheidsklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112!

Wanneer u voor een consult naar de Huisartsenpost gaat, vergeet dan niet uw medicatie (overzicht) mee te nemen en uw medische voorgeschiedenis paraat te houden. De arts die u daar onderzoekt is vaak niet op de hoogte van uw gezondheid.

Om belangrijke informatie tussen de Huisartsenpost en onze praktijk uit te wisselen, kunt u ervoor kiezen toestemming te geven aan uw huisarts om deze informatie te delen via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Dit komt de kwaliteit van de geleverde zorg ten goede. Dit doen we uiteraard alleen met uw toestemming. Via: http://volgjezorg.nl, kunt u hiervoor toestemming verlenen.