Openingstijden – Huisartsenpraktijk Eikstraat – Heerlen
Header afbeelding
Eikstraat 125 6413 RT Heerlen Tel:045-5213937

Openingstijden

Onze praktijk is open van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn we alleen geopend voor spoedgevallen. In deze periode is er tijd nodig voor administratie en huisbezoeken.

Buiten deze openingstijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de Huisartsenpost Oostelijk Zuid-Limburg (HOZL), die bereikbaar is op het nummer 045 – 5 77 88 44. We vragen u om de huisartsenpost alleen te bellen bij dringende gezondheidsproblemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112!

Als u naar de Huisartsenpost gaat voor een consult, vergeet dan niet uw medicatielijst mee te nemen en uw medische geschiedenis bij de hand te hebben. De arts op de huisartsenpost is vaak niet op de hoogte van uw gezondheid.

Om belangrijke informatie tussen de Huisartsenpost en onze praktijk te delen, kunt u ervoor kiezen uw huisarts toestemming te geven via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Dit draagt bij aan de kwaliteit van de zorg die u ontvangt. Uiteraard doen we dit alleen met uw toestemming. Via http://volgjezorg.nl kunt u toestemming verlenen.